I disse dage, efter de gældende Covid-19 regler, afholdes der hygiejnekursus for alle der tatoverer i Danmark. Ikke kun tatovører, men også lærlinge SKAL efter 01.01.2021 have gennemgået det lovpligtige hygiejnekursus. 450 tatovører, lærlinge, ejere, managers, piercers og andet relateret personale banede vejen og tog et hygiejnekursus frivilligt. I Uafhængige Tatovører mente vi, at alle, der ønsker at tatovere i huden, skal arbejde under samme vilkår, og fik derfor i forhandlingerne om den nye tatovørlov 695 af 08.06.2018 indført et obligatorisk kursus for at sikre vores kunder, os selv og vores medarbejdere så godt som muligt. Der var 2 mod 11 partier i folketinget, som IKKE syntes, at det var nødvendigt. Og derfor er det i dag en lov, at man skal deltage i et sådant kursus, såfremt man skal arbejde med tatovering OG gennembryde kroppens barriere, huden.

Vi ønsker at alle i Danmark skal føle sig sikre når man træder ind i et tattoo studio, så spørg efter dette nye certifikat. Det er top knotch internationalt anerkendt som det første land i verden, med et så fint og verificeret kursus.

Vi står naturligvis til rådighed med mere information og man kan også læse på www.hygiejnekursusfortatovoerer.dk.