Alle vores 756 UT’ere (medlemmer af DPUT) er løbende underrettet omkring udviklingen af coronasmitten.

Vi har siden 27.02.2020 opfordret alle tattoo studios til at tage et par ekstra forholdsregler i forbindelse med denne nye og ukendte virus. Som tatovør betragter man principielt alle kunder som bærere af de farligste og mest smitsomme sygdomme. Og man holder sin hygiejne og rengøring 100%. Denne nye virus som smitter gennem nys, host og spytpartikler gør, at vi skal være ekstra opmærksomme. Alle medlemmer er opfordret til at melde ud til vores klienter, at man om booker sine tider, hvis man har eller har været i kontakt med personer der udviser symptomer på Coronavirus. Også for de, der uden aftaler, laver “walk-in” i studios skal gøres opmærksomme på, hvordan man opfører sig i et kundeområde i et tattoo studio via posters på indgangsdøre. Vi har alle et ansvar. Og en tatovør, som sidder i tæt kontakt med sin kunde i lang tid, er ekstra udsat, og kan som smittebære både smitte andre kunder, andre kolleger og familien derhjemme. Vi har lavet en lang række anbefalinger til vore medlemmer, som heldigvis i forvejen har styr på hygiejnen. Det er en ny situation som vi håber, at vi alle tager ansvar for, og at kunder forstår, hvorfor vi er nødt til at være et nøk mere strikse i disse tider.

Vi får virkelig afprøvet vores hygiejneviden, og DPUT som Danmarks største organisation for tatovører og lærlinge, gør alt hvad vi kan for at ruste vores medlemmer i denne krisesituation.

Be Safe – Take Care – Take Responsibility