Når et lovforslag bliver behandlet så er det sidste vi kan gøre, er at lave en betænkning til loven. I dag har jeg skrevet en betænkning til tatovørloven, som jeg mener er et eksempel på dårlig lovgivning. Vi har i DF arbejdet på en regulering af området og tatovørbranchen har arbejdet rigtig godt med og faktisk været forud for de ministre der har siddet. 
Min betænkning:

Betænkning L 88

Dansk folkeparti støtter forslaget, men må beklage at en ordning som vi ønskede allerede i 2009 har gennemgået så mange forskellige ændringer pga skiftende ministre, at man har besværliggjort det for mange af de tatovører som har gjort en rigtig stor indsats for at leve op til en sikkerhed og hygiejne som slet ikke var tilstede før vi gik ind i sagen.
Vi beklager at man i sin tid med forrige minister lovede at tage tatovørbranchen med i udformning af hygiejnekurserne da de i forvejen har givet kursus til et rigtig stort antal tatovører, men at nuværende minister ikke har sikret dette. Derfor ser vi nu en monopollignende tilstand i udformning af kurser med få mødedage så det vil være svært for den enkelte tatovør at få tilegnet sig kurset.
Samtidig er det dybt kritisk at man her i slutspurten for lovens ikrafttrædelse, kun udbyder få hygiejnekurser, som skal være taget før man kan tatovere lovligt. Hele denne sag er bevis på dårlig lovgivningsarbejde uden hensyntagen til de involverede.