Endnu to ud af vores 709 UT’ere er blevet momsfritaget og deres arbejde og arbejdsmetoder anerkendt som kunstnerisk virksomhed. UT er meget stolte over at have formået at involvere alt ligefra øverste minister ned gennem politiske som faglige udvalg, faglige foreninger, skats medarbejdere, revisorer og tatovørerne selv for at kunne forenkle den retfærdige og rimelige proces der skal til. Og for at honorere de krav der nu engang er stipuleret i momslovens §13.1.7 omkring kunstnerisk virksomhed.

Uden vores ekspertteam samt en stor mængde engagerede fagfolk og tatovørerne selv ville dette ikke kunne lykkes.

Vi ser frem til UT’s 7 fødselsdag 16.11.2019 med en rigtig god fornemmelse om, at UT’s arbejde er med til at gøre en kæmpe forskel for branchen og i sidste ende trygheden og sikkerheden for forbrugerne.