Så godt som alle 694 UT’ere holder/har holdt sommerferie som resten af familien Danmark, det betyder IKKE at vi IKKE har lavet noget.

Vi har i vores arbejde med SKAT og vores fantastiske Ekspert-Team bestående af Skatteadvokat Eduardo Vistisen, Momsekspert og partner i Grant Thornton Dennis J. Larsen, Revisor Kristian Lydolph og Tatto-Liz, stifter af dette fantastiske netværk, og for første gang i Danmarkshistorien certificeret et helt tattoo studio. Dvs alle tatovører i selvsamme studio er nu officielt at betragte som kunstnere. Dette er sket i forlængelse af to nu afsluttede skattesager, hvor tatovørerne har fået et kæmpe, og urigtigt krav fra to forskellige skattekontorer. Disse sager er nu afsluttet, tatovørerne har fået slettet kravene og er nu også officielt at betragte som kunstnere. Vi fortsætter dette lange, seje og kostbare træk for at placere de talentfulde tatovører, der rettelig bør betegnes som kunstnere, artister (Tattoo Artists) med de fordele der tildeles denne kategori. Vi har sendt signaler ud fra top til bund, startende med forhenværende skatteminister Karsten Lorentzen, foretræde for Skatteudvalget, behandling i Momskontaktudvalget, FSR, FDR, Cereda mfl. Dette arbejde har været ressourcekrævende, men også meget vigtigt for at placere tatoveringsbranchen på sin rette hylde.

Vi arbejdet for et samlet tatoveringstrygt Danmark.