12.12.2018 mødte Kulturminister Mette Bock en delegation af UT’ere: Martin Monnerup, Selfmade Tattoo, Ruben Jordan Langsted, Death or Glory, hans kunde Kenny og Tatto-Liz.

Vi havde en god snak omkring tatoveringskunsten i Danmark, den danske tattoo scene og for at høre ministerens syn på tatoveringer.

Det blev til et godt og positivt møde, hvor ministeren fortalte, at hun så mange forskellige tatoveringer på hendes ugentlige svømmeture i svømmehallen. Også de deltagende embedsmænd fra ministerens kontor havde en positiv holdning til tatoveringer. Mette Bock fortalte også, at hun anerkendte det store arbejde UT gør for både branchen og i forhold til samarbejdet med myndighederne.

Ministeren fik overrakt Martin Monnerups bog “Kunsten i Tatoveringen”, udarbejdet efter møder og samtaler med en række udøvende kunstnere, og som beskriver og sammenligner tatoveringskunsten m bla andre kunstformer. Ministeren fortalte at vi bla kunne søge Statens Kunstfond om støtte, og at hun meget gerne støtter op omkring vores arbejde med at få udbredt og anerkendt tatovering som kunst.