Vi er inviteret til møde 29.11.2016. I Uafhængige Tatovører har vi en underafdeling, der hedder Danske Professionelle Uafhængige Laserbehandlere. Det er i princippet selvstændige, uafhængige tatovører der udfører laserbehandlinger eller tatoveringskyndige personer, der fjerner tatoveringer under kontrollerede forhold. Vi er altid høringsparter men i dette tilfælde er vi inviteret til møde i Styrelsen for Patientsikkerhed til en snak om tatoveringsfjernelse med laser. Vi vil naturligvis altid dele ud af vores erfaringer og observationer og ser frem til et konstruktivt samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed. Da der pt foregår et stort arbejde både i EU-regi og nationalt regi omkring revurdering af gældende lov, er det vigtigt, at myndighederne samarbejder med branchen. Og det er vi glade for, idet forbrugersikkerhed og vores egen sikkerhed naturligvis er vores højeste prioritet.