Den 21.02.2016 slår Uafhængige Tatovører dørene op for vores 5. Hygiejnekursus i “Lyst-Huset”, Islands Brygge. Det er et diplomkursus, og vores dygtige instruktører kommer fra Tattoo & Piercing Education, Scandinavia. De uddanner bla de svenske myndigheder, så disse er rustede, når der laves de krævede inspektioner hos tatovører i Sverige. I Danmark giver et hygiejnekursus desuden ejere af Tattoo Studios adgang til at komme med i Auditeringsmodellen, som er specielt udviklet til Tattoo Branchen. Der auditeres efter Danske Standarder Insta 800 og DS 2451-10. 17.10.2015 blev det første tattoo studio i Danmark auditeret, godkendt og certificeret efter denne nye model, som også er præsenteret for de danske myndigheder. Det er et kæmpe skridt i den rigtige retning. Alle kursister får en grundig gennemgang af Basis I og Basis II indenfor hygiejne, brug af handsker, første hjælp og meget meget mere. Ved at være en del af netværket Uafhængige Tatovører i Danmark og med et hygiejne-diplom i hånden viser man, at forbrugersikkerheden og sikkerheden for sig selv og sine medarbejder vægter meget højt i forbindelse med udførelsen af tatoveringer. Søg derfor efter tatovører i dit område ved at gå ind under “medlemmer”. Så sikrer man sig, at tatovøren er velunderrettet og opdateret med alt hvad der rører sig i branchen.