Events


17.03.2019 Uafhængige Tatovørers 12. Hygiejnekursus

Som sædvanlig afholder vi kursus på

"Lysthuset", Islands Brygge 18, 2300 København K


8 + 9 + 10 + 11 Hygiejnekursus

er også blevet afholdt - se gerne under nyheder...


7. Hygiejnekursus

Afholder vi i København, "Lyst-huset", Islands Brygge 18. Det er Uafhængiges arrangement for alle professionelle tatovører, vores lærlinge og medhjælpere samt indehavere, rengøringspersonale i professionelle tattoo studios velkommen i UT, og få adgang til vores diplom-kursus. Vores instruktører uddanner bla de svenske myndigheder, da man her laver inspektioner i tattoo studios. I Danmark giver et hygiejnekursus også ejere af tattoo studios adgang til at blive auditeret/certificeret som hospitalerne. Denne model er udarbejdet af Tatto-Liz for, i første omgang, Uafhængige Tatovører. Det er vores ønske, at denne auditeringsmodel indgår som obligatorisk i en revideret lov for tatovører. På vores medlemsliste kan man gå ind og se, hvilke tatovører der har gennemgået hygiejnekursus. Det er vores ønske, at hygiejnekursus ligeledes bliver obligatorisk i en revideret lov for tatovører.


6. Hygiejnekursus for Uafhængige Tatovører

For første gang nogensinde afholdes der 15.05.2016 et hygiejnekursus for Uafhængige Tatovører i Jylland.

Nærmere betegnet på smukke Hotel Refsborg i Billund samles vi til en lærerig og konstruktiv kursusdag. Det sker på opfordringer af vores jyske UT'ere, der ikke har haft mulighed til at komme til København. Der er allerede fart på tilmeldingerne.

Vi har inviteret/inviterer pressen til at kigge forbi til en snak.

 


5. Hygiejnekursus for Tatovører 21.02.2016

Afholder vi i Lysthuset, Islands Brygge, København. Med vores altid dygtige og underholdende instruktører fra Stockholm, samles vi og bliver dygtigere og opdaterede.


Julen 2015

Vi er en gruppe tatovører, der ønsker at støtte op om især enlige forsørgere med børn, der kunne bruge lidt ekstra hjælp her op mod jul. Vi håber på at kunne være med til at gøre en forskel. Og vi hører gerne fra folk, der kunne bruge eller kender nogle, der kunne bruge lidt ekstra hjælp.

Vi har også fået henvendelse fra bla. Zanne, der for 10 år i træk holder jul for enlige i alderen 18 - ? - Mon ikke der er mulighed for også at hjælpe lidt her.


6. Hygiejnekursus, 15.05.2016

Uafhængige Tatovører afholder vores 6. Hygiejnekursus den 15.05.2016 i Billund Centret.


5. Hygiejnekursus, 21.02.2016

Uafhængige Tatovører afholder vores 5. hygiejnekursus 21.02.2016 i "Lyst-Huset", Islands Brygge 18, København S.

Tilmeld dig nyhedsbrevet Tilmeld